friidaasofiiaa.blogg.se

2016-01-31
21:18:14

Bodyjam

Japp, idag blev det att prova bodyjam, som är ett danspass.

ja jäkel va snabba rörelser det var och jag hängde inte med på allt, men efter några gånger kanske det går lättare ;) 
Det var roligt iaf och helt slut blev jag.💃🏻

Nu kom jag på idén om att läsa om passet, detta var jag på : 
BODYJAM™
En explosion och fusion av den senaste musiken och danstrenderna. Släpp loss till ett pass med mycket attityd, höfter och ”coola moves” där Du samtidigt får effektiv konditionsträning! Kan det bli bättre?Tur jag inte läste det innan. Då  hade jag nog inte vågat gå ;)
Sen blev det palmviken för att storhandla så nu har vi mycke mat hemma jag å barnen som kommer imorrn :-) 
Uh va gött det var att få äta igen, var ju blomkålsgratäng med blomkål , spenat och keso till lunch men när jag handlade nu på kvällen köpte jag med grillad kyckling och gjorde sallad till 👌🏼😋
Idag blev jobbdag 7/10 gjord så det går mot ledighet . 
2016-01-29
13:35:28

Sista dagen...

Kan ju säga att jag hade rätt om att träningsvärken var värre igår, kändes typ som att man hade blivit överkörd när man försiktigt rullade ur sängen ...

Men idag är det bättre så 5.35 åkte jag och hämtade upp Mirja och in till Hälsokompaniet för ett spinningpass och sen bodybalance därefter. 
Träningen ger ju inte så vidare effekt eftersom jag inte äter, men det är i alla fall jäkligt kul så den ger mig glädje :-) å ihop med Mirja blir det ju inte sämre direkt 😄

Blir sista dagen med vitaminfasta idag istället för imorrn,  det är två dagars upptrappning med mat som jag vill ha gjort innan barnen kommer hem , också är jag bra sugen på att äta något också ;)

Var på 85 årskalas hos pappas moster igår, det var jobbigt det att sitta bland all mat och tårtor så jag tänkte ge upp när jag kom hem, men så tänkte jag att klarade jag att sitta där så klarar jag att ett dygn till, och det gör jag.

Sen blev det upp till mamma och pappa så jag och brorsan firade pappa också för han fyllde också år. 

Bytte gardiner i vardagsrummet igår , det var enda rummet jag hann, men dom andra får jag hinna med under nästa vecka ;) 


Nu ska jag dra iväg på jobb :) hade gött!2016-01-27
21:21:22

Vitaminfasta

I måndags började jag med vitaminfasta, dricker plommonjuice till frukost, en grönsaksjuice och fruktjuice till lunch och grönsaksbuljong till middag. 
En jäkla massa örtte däremellan också ;)

Det är en reningskur för kroppen så man blir av med slaggprodukter och blir piggare . 

Dag tre nu och ska hålla på tills på söndag, men på söndag får jag äta två mål med fil och bladmyssli + lite bär :) ska bli gött 😂


Lite trött och huvudvärk ( får ju inte dricka kaffe!!! Det är det värsta det) 

Snart är jag sö ren inombords å pigg sö härräguuud alltså 👌🏼


Igår var jag och Mirja iväg på step & power pass, kan ju säga att jag har så ont nu av träningsvärk så jag har lite ångest inför morgondagen, dag två brukar alltid vara värst.  
Känns att man gjort något iaf ;) 

Imorgon går jag in på jobbdag 4/10 så nu ska jag ta natta. Tillbaka på att jobba typ jämt när barna inte är här 😉✌🏼️💪🏼