friidaasofiiaa.blogg.se

2016-03-08
21:44:07

Kryddparty

I söndags var vi hos Mirja på kryddparty, hon som visar kryddorna gör smakprover och dipp å så, Viggo smakade kycklingen och åt grönsaker doppade i lökdipp som bara den. Så blev köpt kycklingkrydda, lökpulver, pommes krydda och citronmousse grejs. 

Blir spännande när det kommer så man får testa om man får till kycklingen lika bra för då har jag två barn som kommer äta mycket ;) 

 Har ju börjat spela hay day igen, och Viggo har också det på sin speltelefon så igår efter jobbet så satt ja i soffan och skötte om två bondgårdar på telefonerna, haha liiiite beroende blir man...
Lovade Viggo att hjälpa honom under veckan så han har lite mer poäng när dom kommer tillbaka.


Idag har jag varit ledig, var i stan och kollade arbetskläder, var inte så roliga saker att välja på, blev ett par mjukisbrallor å två piké tröjor... 

Dom andra åren har man ju kunnat välja jackor och skor å sånt, men inget sånt nu...


Sen blev det mödravården för lite preventivmedel ,  så nu är det gjort för i år.  Det bästa med p medel är att man vet när mensen kommer 😂. 

Träningspass ihop med Mirja på hk på kvällen,  tänkte efter 10 minuter att jag kommer dö, å det var inte långt ifrån när passet var slut. 

Gjorde matlåda tills imorgon och åt en portion nyss å, ska ta natta å ladda för jobb imorgon och 8 dar framåt...


2016-03-06
01:18:44

Mammakväll ;)

Blev en slapp fm, sen åkte vi till Zara å barnen och hälsade på . Viggo skattesidan inne hos casper och Julia och jag tog promenad med Zeb så han somnade :) 
Stre ett tag och sen drog vi hem.


Martina, Lukas och hunden Aila kom hit , slängde i oss lite körv å strips . Ut så barna fick leka av sig innan lördagsmys å natta.När barnen somnat så blev det mammakväll, vin, film å så 

Å nu tar jag också natta 😴😴
Sov gott 💕2016-03-05
09:19:37

Sportlov

I måndags åkte jag, mamma och barnen till Karlskoga och lekte en heldag på Boda Borg , roligt ställe :) Har inte varit där på typ 20 år, inte en enda bana som var sig lik. En bana består av 3-5 rum så vi klarade många rum och klarade två hela banor så två stämplar fick vi :) 

Var ju endel läskiga banor, men barnen följde med även om vi kröp genom mörka tunnlar och läskiga ljud.


Efter några timmars lekande åkte vi hem lika trötta alla fyra :)

På tisdag morgon väcktes jag av telefonen och det var chefen ,så fick ringa fritids å fixa så barnen fick komma dit trots ledig vecka, det var ishallen så fick snabbt packa massäck å iväg till fritids och jobb. 

Onsdag så hade jag apt mitt på dagen så tog med barnen till stan och sen fick mamma ta med dom tillbaka. Dom lekte med grannarna lite högre upp i tjärnebacka så jag och barnen följde med hem till dom när jag kom tillbaka :)

Torsdag så hade vi med en kompis till Julia till badhuset innan pingisen . Martina och Lukas var också med och badade så det var full fart i bassängen .

Martina kom hit på torsdag kväll och sov över så på fredag morgon var det lätt att få med barnen ut eftersom det var en hund med också ;) 
Sen blev det att hjälpa till med flytt och eftersom jag inte kan vänta med saker så typ tvingade jag på henne en kärra på macken så vi kunde köra alla stora saker också ;) så nu kom dom in i nya lyan en dag tidigare å har alltså en extra helgdag att hinna greja iordning lite ;) Ja, det var denna veckan det :-) 

Blir nog lugn lördag och söndag . 


Lilla Vide fyllde 4 år under veckan också <3  pratade med dom på FaceTime iaf ;)