friidaasofiiaa.blogg.se

2018-06-19
04:18:20

Arvika cup

Med 233 anmälda lag till årets Arvika cup var det mycket folk som rörde sig i Arvika under helgen .

Julia och Joline fick spela sina första matcher och dom skötte sig fint ;)  Både dom och vi föräldrar har haft en rolig helg. 
(null)

(null)

Jag var dock nervös hela veckan typ för vi skulle vara planvärdar i tre timmar på fredag och tre timmar på lördag ( har ju två barn i laget ) och jag hade inte så bra koll på vad man skulle göra och sånt blir ju jag helspänd och nervös över. Men det gick att bra, och roligt var det. 

Kollade även när kusinbarnet Alva spelade en match och hon satte ett fint mål så det kom att en tår , har blivit liiiite blödig efter dessa barna kommit. 
Fällde en och annan tår när jag var planvärd också när ungar skadade sig och grät 🙈


Syrran med barn har också varit hemma under helgen, mysigt ❤️

Helgen slut och alla är slitna, jag jobbar och om 3 timmar ska jag åka hem och sova, det ska bli väldigt gött då jag inte hunnit sova innan på dagen idag.
Tänkte att jag skulle sova länge imorse men vaknade 9 och kom på att jag hade bokat pass på hälsokompaniet kl.10 och eftersom det var försent att avboka så var det bara att kasta på sig träningskläder och dra iväg. 
2018-06-09
03:29:43

Skolavslutning 2018

Imorse när jag slutade jobba så blev det hem och göra sig själv och barnen redo för skolavslutning.

Först var det Julia som gick ur, många elever som bjöd på många fina sånger innan dom glade gick ut för att starta sitt sommarlov ☀️

(null)

(null)

Kastade oss iväg på Viggos avslutning och kom in precis när dom skulle börja sjunga så även där fick vi höra många låtar innan även han fick gå på sommarlov.
Tyvärr fick jag inga bilder på honom, men vi överlever nog ändå 😉

Tänk att dom börjar åk 3 och 5 till hösten, det går så fort allt, mina små ❤️ börjar bli stora  och samtidigt som det är härligt att se dom bli äldre så är det allt lite jobbigt också. 


Jobbar nu och när jag går av om några timmar blir det hem och göra oss redo för poolspel i koppom , Viggo ska spela sin första fotbollsmatch så det kan jag ju inte missa för att sova. 

Tar lite på energin att ställa om sig från hemmalivet till jobblivet, speciellt nattjobblivet som jag absolut inte är van, så min sambo får ta lite mer skit än han borde dessa dar, men vi får hoppas det går över nu bara jag kommer in i detta och får lite rutin på när jag ska sova och sånt .

2018-06-07
01:35:22

Sommar

Plötsligt har det blivit sommar, dagarna går och ingenting hinns med känns det som.

Ebbe har blivit 8,5 månad, barnen blir snart 9 och 11 år , Julia och joline börjar årskurs 5!!!! till hösten, helt sjukt. ( märks det att jag börjar få panik 😅) 

I helgen var det galet varmt, värmen slog emot en när man gick ut vid 7 tiden på morgonen. 
Jag, Joline och Ebbe spenderade helgen uppe vid sommarstugan med mamma och pappa, härligt .

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag började jag jobba, nattjobb hela sommaren så nu kanske jag uppdaterar här lite oftare 😉.