friidaasofiiaa.blogg.se

2018-03-19
09:21:02

Ny vecka

Ja, måndag och ny vecka. Barnen ska till sin pappa idag, men Viggo stannar då dom ändå ska tillbaka hit på onsdag igen och han har ju lite svårt för förändringar. Får se vart han vill imorgon för han vill ju såklart träffa sin pappa också och det blir ju lite länge med tre veckor ifrån varandra. 

Ebbe ligger inne och sover, hundarna har fått mat så jag sitter ute en stund så rossy får springa av sig i hägnet, vågar inte riktigt gå in och lämna honom ute för öppningen är lite kass så jag är rädd att han springer ut och det har jag ingen lust med att han gör, bilarna kör ju inte direkt sakta på vägen här bortanför 🙈 

Jag får väll ta in både mig och hund snart så man får lite gjort här. 
(null)

2018-03-18
11:14:35

Familjedag

Igår var det familjedag på tjarne här i speke. 
Det var en hög med ungar och en hög med vuxna, solen värmde och vi grillade och hade det trevligt. Några barn åkte skridskor, många vuxna åkte skidor, nån pimplade och några gick spåret runt (på) tjarne och endel satt i solen och njöt. 

Jag är ju inte speciellt social av mig när det handlar om att träffa folk jag inte känner, blir nervös och vet inte vad jag ska säga och så, men jag kände att det är väll inte så konstigt att man inte lär känna folk heller när man inte går på sånna saker där man träffar grannar och folk som bor runtom så jag följde med ner, istället för att hitta på en ursäkt att stanna hemma. 
 
När det blev dags för Ebbe att sova så gick vi hem ,Ebbe fick mat och sen  satt vi ute i solen och drack kaffe , Viggo hade kompis och Julia var hos kompis. 
Jaktsäsongen är ju slut för denna gång så Micke bar ju hemma så det var ju trevligt att få umgås med honom lite också 😆😉. 

(null)

(null)

(null)

2018-03-09
09:18:50

Bio och träning

I onsdags var det dags för sista delen av fifty shades,  Fifty Shades Freed.

Gillar filmerna,men första gången jag såg första filmen tänkte jag vilken jäkla psykopatfilm, men det är ju gött när det ordnar upp sig, jag gillar lyckliga slut 😉 tur man ger saker en andra chans ibland 😆

(null)

Så nu håller jag på att läsa klar fifty shades darker för att sen läsa sista delen. Först boken läste jag innan filmen, det är aldrig bra att läsa en bok innan man ser filmen om det finns båda för det är så mycket mer detaljer i en bok så man blir lite besviken på filmen då man tycker att dom missat så mycket som borde vara med. Därför har jag väntat med att läsa dom, har dock haft böckerna i några år. 

Igårkväll kom Marlene hit för vi fick för oss att börja springa igen, så i snö och mörker gav vi oss ut igårkväll. Temperaturen var perfekt och snön lyste upp, det var fantastiskt skönt , men det var tungt som tusan, har ju inte sprungit på över 1,5 år tror jag .

Men vi är mycket nöjda över att vi ens kom ut och att vi orkade så mycket som vi ändå gjorde.
Vi gick första kilometern och några steg då och då när jag var tvungen att andas lite , märks att man inte tränat på länge för jag tar väldigt korta andetag när jag blir sleten märkte jag så då blev det lite jobbigt. Men några djupandningar så orkade vi att igen, sprang iaf 3 km innan vi gick lite första gången (tror jag) 😅
(null)


Hittade ju kort sen Viggo var liten också , dom är rätt lika bröderna 
⬅️EBBE, VIGGO ➡️
(null)